PESANAN + 40 € - GRATIS PENGIRIMAN DUNYA

0

Gorobag anjeun kosong

Sarat jeung Kaayaan

Sarat jeung Kaayaan Hanukeii

 

MACAMASA KOMPUTES INI KOMUNITAS

 

Kaayaan Umum ieu sacara jelas ngatur hubungan antara Indicom Europa 2015 sl (Perusahaan anu ngagaduhan mérek dagang Hanukeii) sareng kantor kadaptar di Calle Zurbano 41, Bajo izquierda 28010, Madrid sareng CIF ESB87341327 sareng pihak katilu (sasampurna "Pamaké") anu ngadaptar salaku pangguna sareng / atanapi mésér produk ngalangkungan toko online situs website resmi na Hanukeii (http://www.hanukeii.com", satuluyna éta" Toko ").

 

2. Kawajiban Pamaké

2.1 Pamaké satuju, sacara umum, nganggo Toko, pikeun mésér Produk sareng ngagunakeun unggal jasa Toko sacara rajin, saluyu sareng hukum, moral, katertiban umum sareng ketentuan tina ieu Kaayaan Umum, sareng anjeun ogé kedah nyegah ngagunakeunana ku cara naon waé anu tiasa ngahambat, ngarusak atanapi ngaruksak operasi normal sareng kanikmatan Toko ku Pamaké atanapi anu tiasa nganyenyeri atanapi nyababkeun karusakan barang-barang sareng hak-hak Hanukeii, panyadia na, Pamaké atanapi umumna tina pihak katilu.

 

3. PRODUK JEUNG HARGA

3.1         Hanukeii ngagaduhan hak pikeun mutuskeun, iraha waé, Produk anu ditawarkeun ka Pamaké ngalangkungan Toko. Khususna, anjeun tiasa iraha waé nambihan Produk énggal pikeun anu ditawarkeun atanapi dilebetkeun kana Toko, maklum yén kacuali disayogikeun, Produk-produk énggal sapertos éta bakal diatur ku ketentuan Kaayaan Umum ieu. Kitu ogé, éta ngagaduhan hak pikeun ngeureunkeun nyayogikeun atanapi mempermudah aksés sareng panggunaan iraha waé sareng tanpa aya bewara ti kelas kelas Produk anu ditawarkeun di Toko.

 

3.2 Produk anu kalebet dina Toko bakal pakait sareng cara anu paling dipercaya anu téknologi tampilan wéb ngamungkinkeun ka Produk anu sabenerna ditawarkeun. Karakteristik Produk sareng harga na muncul di Toko. Harga anu dituduhkeun di Toko aya dina Euro sareng henteu kalebet PPN, kecuali upami dituduhkeun.

 

4. PROSEDUR JEUNG Wangun PEMBAYARAN PRODUK

4.1 Dina jangka waktu maksimum dua puluh opat (24) jam, Hanukeii bakal ngirim email ka Panganggo, mastikeun pameseran. Saur email bakal masihan kode rujukan beuli, sareng bakal rinci ngeunaan ciri Produk, hargana, biaya pengiriman sareng rinci ngeunaan pilihan anu béda pikeun mayar pamayaran Produk ka Hanukeii.

 

4.2 Pangguna anu ngagaleuh produk ngalangkungan Toko kedah ngalaksanakeun pamayaran ngalangkungan sistem pamayaran anu khusus diwincik di Toko.

 

4.3         Indicom Éropa 2015 sl Éta bakal arsip dokumén éléktronik anu kontrakna diformalisasi, ngirimkeun salinan ka Pamaké saatos mésér dilakukeun. Kontrakna bakal dilakukeun dina basa Spanyol.

 

4.4 Konfirmasi pesenan dikirim ku Hanukeii Éta henteu valid salaku faktur, ngan ukur salaku bukti pameseran. Invoice anu saluyu sareng éta bakal dikirim sareng Produk.

 

5. HAK TANPA TARUHAN

5.1 Pangguna ngagaduhan hak ditarik ku anjeunna tiasa ngahubungi Hanukeii ngalangkungan email di alamat ieu: ngahubungi @ hanukeii.com sareng lirén tina beuli dina jangka waktu anu henteu langkung ti tujuh (7) dinten kerja, diitung tina nampi Produk. Produk kedah dikirim sasarengan sareng lembar pangembalian anu salengkepna sareng salinan catetan pangiriman atanapi faktur, parantos réngsé, biaya langsung ngembalikan Produk anu ditanggung ku Pamaké-pembeli. Said balik bakal dilakukeun saluyu sareng pitunjuk éta Hanukeii Nginpokeun ka pangguna pikeun ngawartosan béwara ngeunaan latihan ditarikna. Pangguna kedah ngintunkeun Produk dina waktos maksimum tujuh (7) dinten ti Hanukeii nunjukkeun bentuk mulang.

 

5.2 ditarikna nyababkeun ngabalikeun duit tina jumlah mayar. Kanggo ngalakukeun ieu, nasabah kedah nunjukkeun dina lambaran balik nomer sareng wadah kartu kiridit na Hanukeii Anjeun kedah ngadamel pamayaran. Istilah kanggo kecap pamayaran bakal didirikeun dina UU.

 

5.3 Hak ditarikna moal dilaksanakeun nalika Produk henteu dipulangkeun dina bungkusan aslina sareng nalika Produk henteu dina kaayaan anu sampurna.

 

6. LAYANAN PELANGGAN

6.1 Pikeun kajadian naon waé, klaim atanapi panggunaan hakna, Pamaké tiasa ngirim email ka alamat kontak @ Hanukeii.com.

 

7. LAYANAN PENGIRIMAN RUMAH

7.1 Ruang lingkup téritori penjualan ngalangkungan Toko khusus pikeun wilayah Uni Éropa, janten jasa pangiriman ngan ukur pikeun daérah éta. Produk anu dipésér ngalangkungan Toko bakal dikirim ka alamat pangiriman anu Pamaké nunjukkeun saatos pamayaran parantos diverifikasi, periode pangiriman maksimal tilu puluh (30) dinten didirikeun sacara standar dina Hukum.

 

7.2 Ladenan pangiriman ti Hanukeii Dilumangsungkeun ku gawé bareng sareng operator logistik anu béda tina pamor anu diakuan. Pesenan moal tiasa dilayanan di PO Box atanapi di hotél atanapi alamat non-permanén sanésna.

 

7.3 Biaya pangiriman henteu kalebet kana harga Produk. Dina waktos mésér Produk, Pangguna bakal dibéjaan ngeunaan biaya pengiriman anu pasti.

 

8. HARTA INTELEKTUAL JEUNG INDUSTRI

8.1 Pangguna ngaku yén sadaya unsur Toko sareng masing-masing Produk, inpormasi sareng bahan anu aya di dinya, mérek, struktur, seléksi, mesen sareng nampilkeun konténna, sareng program komputer anu dianggo dina hubungan sareng aranjeunna, dijagaan ku hak cipta inteléktual sareng industri tina Hanukeii atanapi pihak katilu, sareng yén Kaayaan Umum henteu ngajantenkeun hal anu aya hubunganana pikeun hak milik industri jeung intelektual hak séjén tinimbang anu dipertimbangkeun sacara khusus dina anu sami.

 

8.2 Kacuali diidinan ku Hanukeii atanapi salaku hal anu disababkeun ku pihak katilu anu gaduh hak anu saluyu, atanapi kecuali ieu diijinkeun sacara sah, Pamaké teu tiasa ngahasilkeun deui, ngarobih, modifikasi, ngaleupaskeun, ngabalikeun insinyur, ngadistribusikaeun, nyéwa, nginjeumkeun, nyayogikeun, atanapi ngawenangkeun aksés masarakat ngaliwat naon waé bentuk komunikasi umum tina naon waé unsur-unsur anu disebut dina paragrap saméméhna. Pangguna kedah nganggo bahan, unsur sareng inpormasi anu anjeunna diaksés ku panggunaan Toko ukur pikeun kaperluanana nyalira, maksa dirina teu ngalaksanakeun, sacara langsung atanapi henteu langsung, eksploitasi komérsial bahan, unsur sareng inpormasi anu diala ngaliwatan sami.

 

8.3 Pangguna kedah nyingkahan nyingkahan atanapi ngamanipulasi alat téknis naon waé anu didirikeun ku Hanukeii atanapi ku pihak katilu di Toko.

 

9. PELINDUNGAN DATA

9.1 Luyu sareng Hukum 15/99 LOPD, kami ngawartosan yén data pribadi anjeun sareng inpormasi sanés anu disayogikeun ngalangkungan formulir pendaptaran, ogé tina transaksi anu dilaksanakeun, bakal dilebetkeun sareng disimpen dina file kanggo diolah, dipimilik ku Hanukeii, salami pembatalanna henteu dipénta. Perawatan ieu bakal dituju pikeun ngembangkeun sareng ngalaksanakeun penjualan, perhatian pribadi produk sareng jasa anu diperyogikeun sareng pamutahiran perhatian, ogé promosi produk sareng jasa sorangan sareng perusahaan perusahaan katilu anu aya hubunganana. Hanukeii.

Kitu ogé, anjeun dibéjaan yén data anjeun bakal sayogi ka perusahaan anu pakait pikeun tujuan anu dituduhkeun. Hanukeii Éta bakal ngarawat data-data ieu sareng rahasia anu leres, janten hiji-hijina panampi tunggal sareng ekslusif anu sami, sareng henteu ngajantenkeun tugas atanapi komunikasi ka pihak katilu anu sanés ku anu dituduhkeun ku peraturan anu ayeuna.

Pangguna sacara nyata ngijinkeun rujukan, bahkan ngalangkungan hartos éléktronik, ku Hanukeii sareng éntitas anu disebut tadi, ngeunaan komunikasi komérsial sareng nawaran promosi sareng kontes. □ leres, abdi nampi.

 

9.2 Pamaké tiasa iraha waé ngalaksanakeun hak aksés, menerkeun, oposisi atanapi pembatalan ku ngahubungi Hanukeii, ku email anu ditujukeun pikeun ngontak @ Hanukeii.com, ngagantelkeun salinan NIF atanapi dokumén idéntifikasi gaganti anjeun.

9.3. Jawaban anu ditanda sareng * dina bentuk pendaptaran wajib. Non-réspon anjeun bakal nyegah mésér produk anu dipilih tina dilakukeun.

 

10. PASSWORDS

10.1       Hanukeii Éta bakal mempermudah ngagunakeun kecap akses pribadi kanggo pangguna anu ngadaptar sapertos dina wéb. Kecap konci ieu bakal dianggo pikeun ngakses jasa anu disayogikeun ngalangkungan Website. Pangguna kedah nyimpen kecap konci dina kaayaan tanggungjawab na anu paling ketat dina karahasiaan anu paling ketat sareng paling mutlak, ku sabab kitu, sabaraha rugi atanapi akibat tina naon waé anu diturunkeun tina pelanggaran atanapi panyingkepan rusiah. Kanggo alesan kaamanan, kecap akses pikeun aksés telematik kana jasa anu nyambung ka Website wéb tiasa dirobih iraha waé ku pangguna. Pangguna satuju ngabéjaan Hanukeii geuwat naon waé anu teu diidinan ku kecap konci anjeun, ogé aksés ku pihak katilu anu henteu sah ka dinya.

 

11. KOKOKI

11.1       Hanukeii nganggo cookies supados tiasa ningkatkeun jasa, ngagampangkeun navigasi, ngajaga kaamanan, pariksa identitas Pamaké, ngagampangkeun aksés kana kahoyong pribadi sareng ngalacak panggunaan di Toko. Kuki mangrupikeun file anu dipasang dina harddisk komputer atanapi dina mémori browser dina folder anu dipastikeun ku sistem operasi komputer pangguna pikeun ngidentipikasi anjeun.

 

11.2 Upami Pamaké henteu hoyong cookie dipasang dina hard drive na, aranjeunna kedah ngonpigurasikeun program browsing Internetna supados henteu nampi éta. Kitu ogé, Pamaké sacara bébas ngahancurkeun cookies. Upami Pamaké mutuskeun pikeun mareuman cookies, kualitas sareng kagancangan jasa tiasa turun sareng, bahkan, éta bakal kaleungitan aksés kana sababaraha layanan anu ditawarkeun di Toko.

 

12. HUKUM JEUNG DILAKSAN

Kaayaan umum ieu diatur ku hukum Spanyol. Sakur kontroversial anu timbul tina interpretasi atanapi palaksanaan anu tiasa timbul hubunganana ka validitas, interpretasi, minuhan atanapi resolusi tina kontrak ieu bakal dikintunkeun ka Jurisdiksi sareng Kompetisi Pengadilan sareng Tribunals Kota Raya Madrid, ngauntungan mana-mana yurisdiksi anu tiasa pakait pikeun Panganggo, lamun ditungtungan panerapan anu aya ngajukeun.