PESANAN + 40 € - GRATIS PENGIRIMAN DUNYA

0

Gorobag anjeun kosong

Mulangna sareng katuhu ditarikna

Devoluciones Hanukeii

 

1. Wangsulan pikeun cacad manufaktur.

Pangguna tiasa uih deui HANUKEII, produk naon waé anu ngahasilkeun cacad manufaktur. Nganggap hakekat produk anu dikontrak, Pamaké bakal ngagaduhan periode sasih komunikasi pikeun HANUKEII kurangna nya éta cocog sareng aranjeunna. Upami jaman ieu langkung ageung, naon waé karuksakan bakal dianggo ku Pamaké.

Pikeun ngarobihkeun uih deui, pangguna kedah ngahubungan HANUKEII dina jangka waktu sasih, kanggo alamat kontak @ hanukeii .com, nunjukkeun produk atanapi produk anu bakal dipulangkeun, ngalampirkeun gambar sareng daptar rinci ngeunaan cacad anu aya dina éta

Sakali HANUKEII parantos nampi komunikasi ti Pamaké, éta bakal nginpokeun anjeun dina 3-5 dinten bisnis naha atanapi henteu mulang produkna. Bisi hasil balikna, HANUKEII Éta bakal nunjukkeun ka Pamaké jalan pikeun ngumpulkeun atanapi ngirim produk cacad ka kantor / gudang maranéhna.

Tiap produk pikeun dipulangkeun kedah dianggo sareng sadayana labélna, bungkusan sareng, upami luyu, dokuméntasi sareng unsur aksésori asli anu aya. Upami Pamaké teu neraskeun cara ieu, HANUKEII cadangan hak nampik.

Sakali produk ditampi sareng cacad diverifikasi, HANUKEII Éta bakal masihan pangguna kamungkinan pikeun ngaganti produk ku ciri anu sami, kecuali pilihan ieu sacara obyektif mustahil atanapi henteu proporsional pikeun HANUKEII.

Dina kagiatan anu kusabab kurangna stok, produk anu sanés aya ciri anu idéntik teu tiasa dikirim, Pamaké tiasa milih kanggo nolak kontrak (éta, ngabalikeun duit tina jumlah anu dibayar) atanapi nyuhunkeun kiriman modél sanés yén Pamaké sacara sukarela milih.

Pangiriman produk nganggo ciri anu idéntik atanapi modél énggal anu dipilih ku Panganggo, upami luyu, bakal dilakukeun dina dinten bisnis 3 salajengna tina tanggal dimana HANUKEII Pangguna bakal ngonfirmasi ngagantian produk cacat atanapi pangiriman modél énggal.

Éta ngagantian, pangiriman modél énggal atanapi parantosna kontrak teu bakal nimbulkeun biaya tambahan kanggo Pamaké.   

Upami Pamaké ngeureunkeun kontrak, HANUKEII bakal ngalaksanakeun pamayaran balik tina jumlah anu dibayar ka Panganggo kanggo mésér produk cacad.

HANUKEII nginpokeun Pamaké yén istilah éta pikeun uihkeun jumlah anu dibayar bakal gumantung kana padika pembayaran anu bakal dianggo nalika pangguna nalika mésér produk.

2. Ditarikna.

Dina acara anu Pamaké teu puas ku produk-produk anu katampi dina pesenanna, Pamaké, saluyu sareng UU Umum pikeun mertahankeun Pamakéna sareng Pamaké, bakal ngagaduhan periode opat belas (15) dinten kalénder kanggo balik totalitas tina raraga atanapi, upami anjeun resep, anjeun tiasa ngauihkeun produk anu nyusun total urutan sareng sadayana tanpa hukuman sareng tanpa peryogi nunjukkeun alesan.

Nanging, Pamaké kedah nanggung biaya langsung uih deui HANUKEII, naha anjeun uihkeun pesenan dina lengkep atanapi mutuskeun ngan ukur uih sababaraha produk dina tatanan.

Pikeun ngarobihkeun uih, anjeun kedah ngahubungan HANUKEII di alamat alamat @ hanukeii . com, ku ngirim formulir ditarikna anu lengkep anu ngiringan Sarat sareng Kaayaan ieu salaku ANNEX 1. Saatos nampi komunikasi cenah, HANUKEII Éta bakal nunjukkeun cara ngirim tatanan ka kantorna atanapi gudang.

 

HANUKEII henteu nanggung jawab ka perusahaan kurir anu Panganggo nyewa ngalereskeun tatanan éta. Dina rasa ieu, HANUKEII nyarankeun ka anu pangguna ngabutuhkeun perusahaan kurir nyayogikeun bukti pangiriman sakali kurir geus titipan produk di kantor-kantor na HANUKEII, ku kituna Pamaké sadar yén produk anu parantos dikirimkeun sareng leres HANUKEIIHANUKEII teu nanggung jawab ka alamat di mana Pamaké ngirimkeun pesenan. Ayeuna kedah janten kantor kami dina kasus Éropa. Upami urang teu gaduh konfirmasi pangiriman sareng pangguna henteu nampilkeun resi pangiriman, HANUKEII moal tanggung jawab kana leungitna sareng éta bakal aya pangguna anu kedah naroskeun perusahaan angkutan anu parantos dikontrak.

Biaya ngantosan pesenan (sapertos biaya pengiriman liwat perusahaan kurir) bakal ditanggung langsung ku Pamaké.

Produkna kedah dianggo sareng sadayana labélna, bungkusan sareng, upami luyu, dokuméntasi sareng unsur aksésori asli anu aya. Upami Pamaké teu neraskeun cara ieu atanapi upami produkna parantos ngalaman karusakan, Pamaké nampi yén produk éta bakal kéngingkeun disusutan atanapi anu HANUKEII uih tiasa ditolak.

Sakali HANUKEII parios éta tatanan dina kaayaan anu saé. HANUKEII bakal neruskeun uih total jumlah anu dibayar ku Pamaké.

Upami Pamaké mutuskeun balikkeun tatanan lengkep, HANUKEII bakal uih deui ka Pamaké sadaya jumlah anu badé mayar sareng upami anjeunna ngan ukur ngahasilkeun salah sahiji produk, mung bagian anu cocog sareng produk anu bakal dikaluarkeun.

HANUKEII nginpokeun Pamaké yén istilah éta pikeun uihkeun jumlah anu dibayar bakal gumantung kana padika pembayaran anu bakal dianggo nalika pangguna nalika mésér produk. Dina naon waé, HANUKEII bakal ngembalikan jumlah anu dibayar pas mungkin sareng, dina naon waé, dina jangka waktu 14 dinten kalénder saatos tanggal produk anu ditampi ditampi.

 

Kawijakan Exchange Produk

HANUKEII teu ngaku parobahan antara produk anu dituju ku Pamaké pikeun produk anu sanés ditawarkeun dina Wéb.

Dina kagiatan anu Panganggo hoyong ngadamel parobihan dina hiji produk, aranjeunna kedah nganggo hak ditarikna sami sapertos anu ditetepkeun dina klausa 6.2 sareng salajengna mésér produk énggal anu dipikahoyong.