PESANAN + 40 € - GRATIS PENGIRIMAN DUNYA

0

Gorobag anjeun kosong

HK-003-01-PBB

Kailani Kai Kayu

Talla

Fitur Kacapi Kaca anu Polarized

    • Kacamata Hanukeii® kualitas paling luhur
    • Bingkai Unisex pikeun duanana lalaki
    • Kanta Perlindungan UV400-Kinerja CAT.3 Kéncang Polarized
    • Pigura dijieun tina hampang polikarbonat maksimum.
    • Kasus mikrofiber kalebet mana anjeun tiasa nyimpen kacamata anjeun sarta ogé ngabersihan lénsa
    • Stickers kalebet
    • Éta asalna dina kotak anu gaduh presentasi teu cocog.
  • Pangukuran Kailani Polarized Kacamata
  • Sadaya kacamata hideung kami dikirimkeun gratis ka mana waé di dunya dina paréntah langkung ti 40 euro

 

* Kaca kacamata Hanukeii® Aranjeunna nyumponan standar kualitas pangsaéna sareng diakuan di langkung ti 30 nagara di sakumna dunya pikeun nilai artos anu teu kaéléhkeun.

[tengah